DeanDamage.com
Welcome to Dean Winchester's Hell

Linkage

Contact Us
Promote DeanDamage

Log In

Skin Change

Categories

Season [279]
Short [87]
AU [65]

Featured Stories

My Fall Will Be For You by Jenn1984 T

I hear my name but can’t react, so I just watch as the beast raises...

Bean Stalker by Ophium T
Chuck’s books mustered a good number of fans. One of them turned out to...
Dangerous Assumptions by windscryer T

Dean is not having a good day and Sam's whole year is about to get worse...

Who's Online

Guests: 3
Members:

10 Largest Series
Summary:

Dean and Sam struggle through the aftermath of Devil's Trap and beyond.  With the help of some friends, they are able to build themselves not only a life but a future too.

 

(set after the end of Season 1 - it then turns AU from the series)

Parent Series: None
Categories: None Characters: Bobby, Dean, John, Missouri, Sam
Genres: Family, Hurt/Comfort
Warnings: None
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]


Summary:

The first story in the series is 'Hope For A Child' in which a teacher notices Dean when he is in her class.

 

Years later and they meet again in 'Recovery' set after the end of Season 1.  Their story resumes when Dean is in hospital recovering after the Impala is hit by the semi.  (Season 2 onward does not apply!)

Parent Series: None
Categories: Season, Pre-season Characters: Bobby, Caleb, Dean, Jim M, John, OFC, Sam
Genres: Angst, Family, Hurt/Comfort, Tragedy, Wee!chester
Warnings: Minor Character Death
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]


Summary: A two story series.  In Part One, Dean makes a new friend while staying with Pastor Jim in Blue Earth, set when Dean is in his teens.  In Part Two, Dean returns to Blue Earth early in Season 2 and meets his friend again.
Parent Series: None
Categories: Crossover, Pre-season, Season Characters: Dean, Jim M, John, OFC, OMC, Sam
Genres: Angst, Friendship, Hurt/Comfort, Tag/Missing Scene, Wee!chester
Warnings: Major Spoilers, Minor Character Death
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]


Summary:

This alternate reality series introduces my own character and Sam and Dean's sister, Sarah, who looks like Emily Blunt. 

 The first story I wrote (Your Soul Is Anchored, which is not the first story in the series) was written based on a dream my friend Courtney had where she was Sam and Dean's sister.  I decided to continue using her in a series of fanfiction.

Book 1 - Broken Anchor
Book 2 - Drifting Without an Anchor
Book 3 - Your Soul Is Anchored
Book 4 - Missing Anchor
Book 5 - Lost Anchor

There are also other stories that fit before, during, and after the series. The first one is untitled and the other one is The Witch's Curse (pre Anchor series).  Those are both WIPs. The Haunted Schoolhouse, which is complete takes place between "Your Soul Is Anchored" and "Missing Anchor". 

I hope you'll all check out my series and let me know what you think.  I hadn't really expected to do much more with the character, but it obviously ballooned into something more. LOL!!

 

Parent Series: None
Categories: AU Characters: Bobby, Caleb, Dean, Ellen, Jo, John, Metallicar, Sam
Genres: Angst, Drama, Family
Warnings: Graphic Violence, Minor Character Death
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]


Summary: Met open teen prom schoenen, kunt u zet nagel verf je teennagels aan uw prom outfit of avondkleding te coördineren. Wat is Uw Designer Prom Schoenen met Prom Dress Style? Dus kies fantastische hoge hakken op riem schoenen te trekken in de ogen van iedereen om je voeten en benen. Met een lange nacht outfit dragen prom schoenen met een naaldhak. Dit zal uw benen en voeten te kijken slank, terwijl het maken van je groter in grote lijnen uit. Met een uitlopende jurk, dat is de lengte van je been kalveren, dragen gesloten teen schoenen met een hak medium dat riemen rond het onderbeen. Deze zien er ook geweldig met een hoog-laag uitgesneden jurk. Voor de lange, nachtkledij, zal prom schoenen minder aandacht te krijgen, dus moet je serieus na te denken over het kiezen van vlakte, openen of sluiten teen prom schoenen die dezelfde schaduw als uw prom dress.New saldo korting schoenen online te koop zijn enkele van de zeer comfortabele en stijlvolle schoenen op de industrie vandaag. De ontwikkelaar maakt een hele selectie van schoenen voor een groot aantal sporters. Of het is een off-road, Nike Huarache Heren of de concurrentie schoen die u zoekt, zult u een New Balance schoen aan te bieden voor de needs.For coaching doeleinden vinden, New Balance hebben meer dan 15 modellen ieder van hen ontwikkeld om comfort te bieden, terwijl de planning voor de volgende gelegenheid. Bovendien is ieder van hen bevat verschillende technologieën zodat u veel keuze te bieden. Hieronder benadrukken we een aantal van de technologieën gebruikt in de productie van het nieuwe balans korting schoenen online sale.Stabilicore ter ondersteuning programma biedt een uitstekende en vlotte overgang van het prachtige hiel tot teen. N-ergy in het prachtige hiel biedt innovatieve schokabsorptie en demping, het maken van uw schijf soepel en comfortabel.

De Lockdown Lining, die is opgenomen in veters geven u een perfecte pasvorm waardoor je fit op te nemen. De twin soliditeit kraag omvat zowel sterker vast schuim voor ondersteuning en zachter vast schuim voor demping. Dit geeft een zachte aanraking van de schoen rond de foot.ABSORB Strobel bestuur dat de gehele schoen mogelijkheid schokabsorptie meer comfort biedt. In aanvulling op het verlagen van kracht, de vlotte Phantom LINER bevordert het comfort en pasvorm. Voor de hoogst mogelijke sterkte, New Balance gekocht Ndurance rubber beklede verbinding in de zool. De binnenkant aanbod middenvoet ondersteuning, verbeterde balans, en pronatie controle. De ACTEVA tussenzool op een andere kant kussens en vermijdt compression.When je natte benen, geen zorgen meer te maken, want ze hebben Mild Dry liner in een paar van deze schoenen, zoals de MR1012. Bovendien is de orthoklaas schuim in de schoen bieden op lange termijn comfort, ademend en geur niveau van resistentie. De zool is gemaakt zeer veelzijdig en draagbaar van geblazen rubber te zijn, en het maakt het ook mogelijk cushioning.There is een goede optie voor elke sporter als het gaat om het nieuwe saldo korting schoenen online te koop. Of u nu een off-road runner, thuis runner of neem deel aan loopwedstrijden, dit systeem belooft u uitstekende prestaties, stabiliteit, veelzijdigheid en comfort. Om altijd een beroemdheid te zijn, zul je een schoen die je verlangen zal stuwen nodig. Er zijn tal van andere fabrikanten op de industrie voor het draaien, maar geen enkele is zo feature-rijk als de New Balance hardloopschoenen. Om het beste uit het winkelen voor de loopschoen te verkrijgen, Nike Air Max Sneakers Shoppen 2015 Herensmode Royal Blauw Zilver zich bewust zijn van een winkel die de beste kortingen biedt bij aankoop van nieuwe Mensen Balance online schoenen Britse markt heeft voor you.New Balance schoenen zijn de volgende generatie van toning schoen, en bezoeken de hetzelfde als modieuze informele schoenen. Zij maken gebruik van nieuwe technologie, ontwikkeld door New Balance, het veranderen van de dichte EVA foam deel met een innovatief lente programma.

Samen met een klein beetje afgeronde zool, introduceren zij de instabiliteit zonder toevoeging van grootte. De onderste profiel constructie maakt de ontwikkelaars de hele scope, om zeer modieus en opvallende schoenen te creëren. Naast het verbeteren van het ontwerp, New Balance bieden ook een betere toning en gewichtsverlies, het krijgen van maar liefst 29% meer spieren activering en 10% meer calorieën verbranden up.New balans korting schoenen online te koop zijn enkele van de zeer comfortabel en stijlvol schoenen op de industrie vandaag. De ontwikkelaar maakt een hele selectie van schoenen voor een groot aantal sporters. Of het is een off-road, of de concurrentie schoen die u zoekt, zult u een New Balance schoen aan te bieden voor de needs.For coaching doeleinden vinden, New Balance hebben meer dan 15 modellen ieder van hen ontwikkeld om comfort te bieden, terwijl de planning voor de volgende gelegenheid. Bovendien is ieder van hen bevat verschillende technologieën zodat u veel keuze te bieden. Hieronder benadrukken we een aantal van de technologieën gebruikt in de productie van het nieuwe balans korting schoenen online sale.Stabilicore ter ondersteuning programma biedt een uitstekende en vlotte overgang van het prachtige hiel tot teen. N-ergy in het prachtige hiel biedt innovatieve schokabsorptie en demping, het maken van uw schijf soepel en comfortabel.

De Lockdown Lining, die is opgenomen in veters geven u een perfecte pasvorm waardoor je fit op te nemen. De twin soliditeit kraag omvat zowel sterker vast schuim voor ondersteuning en zachter vast schuim voor demping. Dit geeft een zachte aanraking van de schoen rond de foot.ABSORB Strobel bestuur dat de gehele schoen mogelijkheid schokabsorptie meer comfort biedt. In aanvulling op het verlagen van kracht, de vlotte Phantom LINER bevordert het comfort en pasvorm. Voor de hoogst mogelijke sterkte, New Balance gekocht Ndurance rubber beklede verbinding in de zool. De binnenkant aanbod middenvoet ondersteuning, verbeterde balans, en pronatie controle. De ACTEVA
Nike Air Max Sneakers Shoppen 2015 Herensmode Royal Blauw Zilver
tussenzool op een andere kant kussens en vermijdt compression.When je natte benen, geen zorgen meer te maken, want ze hebben Mild Dry liner in een paar van deze schoenen, zoals de MR1012. Bovendien is de orthoklaas schuim in de schoen bieden op lange termijn comfort, ademend en geur niveau van resistentie. De zool is gemaakt zeer veelzijdig en draagbaar van geblazen rubber te zijn, en het maakt het ook mogelijk cushioning.There is een goede optie voor elke sporter als het gaat om het nieuwe saldo korting schoenen online te koop. Of u nu een off-road runner, thuis runner of neem deel aan loopwedstrijden, dit systeem belooft u uitstekende prestaties, stabiliteit, veelzijdigheid en comfort. Om altijd een beroemdheid te zijn, zul je een schoen die je verlangen zal stuwen nodig. Er zijn tal van andere fabrikanten op de industrie voor het draaien, maar geen enkele is zo feature-rijk als de New Balance hardloopschoenen. Om het beste uit het winkelen voor de loopschoen te verkrijgen, zich bewust zijn van een winkel die de beste kortingen biedt bij aankoop van nieuwe Mensen Balance online schoenen Britse markt voor je heeft.

Parent Series: None
Categories: Post-season Characters: John
Genres: Drama
Warnings: None
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]


Summary: This series is called "Hospital Horrors".  Some of the stories will be humorous.  Some will be dramatic and serious.  But they'll all take place somewhere within the confines of a hospital or in a hospital setting.  Hope everyone enjoys!
Parent Series: None
Categories: Season Characters: None
Genres: None
Warnings: None
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]


Summary: When the nightmares from a long forgotten past reach out to take their vengeance, the Winchesters find themselves catapulted into a world where nothing will ever be the same again. With enemies closing in on all sides and abandoned by their allies, can they fight their demons when they can't even trust each other?
Parent Series: None
Categories: None Characters: None
Genres: None
Warnings: None
Challenges: None
Open: Closed
[Report This]